Q#1: Why is my order not being delivered in the estimated time?

Answer: Some customers may experience delays due to COVID-19 safety protocols. Sorry for the inconvenience!

Q#2: Do you ship worldwide?

Answer: Yes we ship almost everywhere in the world.

Q#3: Do you offer same day delivery?

Answer: Unfortunately, we do not offer same day delivery.

Q#4: I just placed my order. Can I cancel it?

Answer: Once an order is placed it cannot be cancelled.

Q#5: Can I add/remove products from my order?

Answer: Once an order is placed, it cannot be modified or edited in any form.

Q#6: I placed an order and it was cancelled the same day. What happened?

Answer: There are a variety of reasons why your order may have been canceled. Please contact us.

Q#7: Can I track my packages online?

Answer: You can easily track your packages online.

Q#8: What is the status of my order?

Answer: Once you have placed your order, we will send you a confirmation email to track the status of your order / Once your order is shipped we will send you another email to confirm you the expected delivery date as well as the link to track your order (DHL Express, UPS, USPS).

Q#8: What are your business ours?

Answer: Monday to Friday
8am to 5pmEST

Q#9:How can I contact shopplabellamahina?

Answer: Email: philipjosephancog@outlook.com
Phone: +1 858-794-8951

Q#10: When will I hear back about my email inquiry?

Answer: We typically respond to emails within three business days

Q#11.What payment methods do you accept?

Answer: You can purchase on our website using a Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, Bancontact, iDEAL, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay and Meta Pay.
You can chose these payment methods at checkout.

Q#12. What if I'm not home?

Answer: If you're not home, a new delivery will be performed the next day or the delivery partner will reach out to schedule a new delivery date depending on the country and delivery method you choose.

Q#13.Can I exchange an item?

Answer: We do accept exchanges and they follow the same conditions as returns.

Q#14. What is your store currency?

Answer: USD Dollar